Regent van Barru Koffieoggend met OPD-leiers bespreek vordering van aktiwiteite in 2024

 42 total views

Regent van Barru Koffieoggend met OPD-leiers bespreek vordering van aktiwiteite in 2024

Read More

Suid Sulawesi
Barruglobalinvestigationnews.com.

Barru Regent Ir.H.Suardi Saleh, M.Sc., het ‘n Koffie-oggend gehou deur assistente, kundige personeel, OPD-leiers, direkteur van La Patarai-streekhospitaal, afdelingshoof en distrikshoofde uit te nooi wat op vloer V van die Barru plaasgevind het Regent’s Office, (2/1 /24).

Die doel van hierdie aktiwiteit was om voorbereidings vir die 2024-boekjaar te bespreek, wat deur die streeksekretaris van Barru Regency, dr. Ir. Abustan, M.Si., deur verskeie aktiwiteitsvordering en aktiwiteit-evaluasies te verduidelik wat vir OPD-leiers in 2024 kommer moet wees.

Suardi Saleh, in sy rigting, het gesê dat die prestasies in 2023 vir elke program gemiddeld voltooi is, soos vir diegene wat laat is, dit is omdat die waarde relatief groot is.

By hierdie geleentheid het die regent van Barru aan Budget Users (PA) en PUPR beklemtoon dat alles nie later nie as vroeg in Februarie, insluitend boukonstruksie, alles voltooi sal wees.

“Behalwe om boetes te vermy, hoop ek ook dat hierdie gebou op die volgende herdenking van die Regency deur die goewerneur van Suid-Sulawesi ingewy sal word,” het hy beklemtoon.

Afgesien daarvan het die regent van Barru ook beklemtoon dat vir Fisiese Ontwikkeling in 2024 onmiddellik alle DPA en SIRUP sowel as ander dokumente voorberei moet word. Net so moet die betrokke OPD’s met mekaar koördineer. Moenie vir mekaar wag nie, versnel die fisiese werk sodat dit teen einde November klaar is sodat ons dit in Desember 2024 amptelik kan maak.

“Wat die 2024-prestasieooreenkoms betref, sal pogings aangewend word teen 17 Januarie 2024 om dit onmiddellik in fases te implementeer,” het hy gehoop.

Die regent van Barru het ook versoek dat ander prestasies, soos die vermindering van uiterste armoede en die voorkoms van verdwerging, gemonitor word sodat die nasionale teiken teen 2024 bereik kan word.

Een ding wat nie die Regent se aandag ontgaan het nie, is ondersteuning vir die Goewerneur se program rakende die plant van piesangbome, brandrissies, broodbome en ander plante, sodat die sade wat gegee is, dadelik versprei en beheer word.

Aan die ander kant hoop die regent van Barru dat die optimalisering van die Tahfiz-huis vlot sal verloop. Administratiewe aktiwiteite moet aangeraak word en aan die mees basiese behoeftes voldoen, insluitend waghuise, beide in Makassar en in Barru,

“Aan die OPD-leierskap om ruimte te bied vir funksionele amptenare om te kan werk soos hulle moet op grond van individuele prestasie, doeltreffend en effektief, want van hulle werk steeds as strukturele amptenare,” het hy beklemtoon.

Aan die einde van sy toespraak het die regent van Barru na deelname aan die koffieoggendaktiwiteit gevra dat die OPD-leierskap moet opvolg deur ‘n vergadering met hul onderskeie personeel te hou, en ook beklemtoon dat hulle aandag moet gee aan enige inligting via die Regency-regering WA Groep wanneer daar ernstige sake is wat vir aandag en opvolg oorgedra word.
(Vry/Hms IKP).

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *