H. Wawan Gunawan Kabiro Kabupaten Lebak Media Cetak & Online Global Investigasi News

 71 total views,  1 views today

As.wr wb . nyuk cruk jalur nu kapungkur naratas jalan nu ayeuna. pribados atas nama pribadi , teu hilap atas nami Keluarga Besar wartawan Global investigasi news Biro lebak , nuhunkeun dihapunten tina samudaya kaleupatan nu karaos sareng teu karaos ,nu ageung atamapi alit ditahun anu kapengker , Ka. Pa.Asep & Keluarga , ” Wilujeung Tahun nu enggal 1 januari 2023, Mugia Global investigasi news , sukses selalu ..Amin. ( wawan .G Biro lebak)

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *